Toegang krijgen tot de beta release van APROPLAN op iPhone/iPad

Lola Ricca -

Indien u interesse heeft in het testen van de beta versie van APROPLAN op iPhone/iPad, zou u deze volgende 10 stappen moeten volgen om van start te gaan! Wij danken u voor uw interesse in deze nieuwe versie!

Stap 1: Om u toegang te geven tot onze beta release, hebben wij uw UDID device nummer nodig. U kan deze terugvinden door de volgende stappen te volgen via deze link: http://whatsmyudid.com.

Stap 2: Eénmaal dat u uw UDID heeft, zou u deze moeten doorsturen naar support@aproplan.com. U zal dan een e-mail ontvangen, die de procedure bevat om de applicatie te verkrijgen van een tool genaamd Fabric. (Dit wordt dan doorgestuurd naar onze ontwikkelaar, zodat hij een e-mail kan opsturen met de aanvraag naar "Fabric" toe).

Stap 3: Open de e-mail vanaf uw iPhone/iPad en klik op de "Let me in" knop.

Stap 4: Voer uw naam in en klik op "Next" (=volgende).

Stap 5: In de volgende stap, zou u de certificaat moeten installeren, om te app te verkrijgen + de shortcut voor de Fabric tool. Klik op "Next" (=volgende).

Stap 6: Klik op "Install" (= installeer).

Stap 7: Een bevestigings pop-up komt dan tevoorschijn. Klik op "Install"(=installeer).

Stap 8: U zal dan automatisch doorverwezen worden naar de website. Klik op "Next" (= volgende).

Stap 9: De volgende stap is om APROPLAN te installeren. Klik op "Install" (= Installeer).

Stap 10: APROPLAN is nu beschikbaar op uw device. Het is nu tijd om de app uit te testen! Opmerking: U zal ook een e-mail ontvangen elke keer dat er een nieuwe versie van de app beschikbaar is.