Mijn fototoestel werkt niet in APROPLAN op iPad, wat moet ik doen?

Lola Ricca -

Indien u geen foto's kan nemen binnen APROPLAN met uw iPad, moet u uw fototoestel voor APROPLAN activeren.

Op die manier zal het u weer mogelijk worden om foto's te nemen.

Hiervoor moet u naar de instellingen van uw iPad gaan en onderaan klikken op APROPLAN 2, waar u de sectie camera en foto's zal terugvinden.

Deze twee secties zouden actief moeten zijn, door het balkje op on (groen) te verschuiven.