Wat moet ik doen om de pop-up's van APROPLAN te openen?

Lola Ricca -

Zodat uw browser de pop-up's van APROPLAN automatisch opent, moet u enkele parameters van uw browser bijstellen:

INTERNET EXPLORER

Als APROPLAN via Internet Explorer gebruikt wordt, kan het zijn dat de applicatie telkens opnieuw moet opstarten na het openen van een Pop-up.

Om dit te vermijden, kan u de toelating geven om de pop-up's te openen door de applicatie in de lijst te zetten.

1) Klik bovenaan recht op het kleine wieltje, en selecteer dan in de menu "Internet options".

2) Klik hierna op "Privacy" om hierna te klikken op "Settings" of desactiveer pop-up blocker in het algemeen, door het vakje af te vinken.

3) Voer de URL van APROPLAN in bovenaan en klik op "Add" (=toevoegen)