Het formaat van de datums komt niet overeen met mijn taalinstellingen op de iPad? Hoe kan ik dit wijzigen?

Lola Ricca -

Het formaat van de datums wordt geregeld met de regionale instellingen van uw iPad.

Als u de taal van uw APROPLAN-account op uw toestel wilt wijzigen, zou u de taal van uw toestel moeten wijzigen. Let er dan op dat u ook de regionale instellingen wijzigt.

Open de instellingen van uw toestel

• Kies taal en regio
  • Wijzig de taal van uw toestel
  • Onder "Regionotaties", selecteer uw regio en agenda (meestal: Gregoriaans)

De datums zullen dan wel overeen komen met de taal van uw toestel.