Punt toevoegen

Lola Ricca -

U heeft verschillende mogelijkheden om punten aan te maken met APROPLAN.

De algemene punten:

U kan algemene punten toevoegen, die niet gelinkt zijn aan een specifiek document. Dit zijn punten die gezien worden als algemene opmerkingen in een verslag.

• Hiervoor zou u onderaan rechts op het + moeten klikken in het puntenscherm.
  • Hierna komt er een venster tevoorschijn, waarin u de informatie van het punt kan invullen.
  • Door op het pijltje rechts te klikken die naar beneden wijst, kan u telkens kiezen tussen uw gepredefinieerde elementen: categorieën, lijsten, statussen en lokalen, die u in de instellingen van uw project kan invoeren, wijzigen of verwijderen (naargelang uw Aproplan-licentie en toegangsrechten op het project).
  • U kan ook het gegeven intypen in de bewerkbare velden.
  • Indien u naar beneden scrollt in dit venster kan u ook een commentaar invoeren, om uw punt uiteindelijk op te slaan.
  • Na het opslaan van uw nieuw punt, wordt deze toegevoegd in het puntenscherm, en krijgt deze een punt nummer die zich aanpast aan de lijst waarin u het punt heeft gemaakt.
  • Indien het laatste puntnummer in uw lijst 1.09 was dan zal het volgende punt 1.10 worden.