Gegevens van een punt wijzigen

Lola Ricca -

U heeft zojuist punten aangemaakt op uw iPad of Android op de werf en wilt deze vervolledigen of nakijken éénmaal u terug op kantoor bent.

Of u wilt de punten van een andere deelnemer gewoon nakijken, en wijzigen indien nodig.

!Afhankelijk van de toegangsrechten die u heeft in de Lijst of in het Volledig project waarin het punt zich bevindt, kan u meer, minder of geen velden bewerken.

• Om een punt te wijzigen, dient u met uw cursor over het punt heen te gaan om hierna rechts van het punt op het potloodje te klikken.
  • Hierna komt er een kader tevoorschijn, waarin de gegevens al dan niet bewerkt kunnen worden.

Status wijzigen

• U kan ook rechtstreeks de status van een punt wijzigen, door met uw cursor op de status van het punt te gaan en hierop te klikken.
  • Om uiteindelijk de status te kiezen.
  • En te zien dat de status goed gewijzigd werd naar, in dit geval, Gedaan.