Punten filteren

Lola Ricca -

Om een groot aantal punten te kunnen beheren, zijn de verschillende filters zo goed als onmisbaar.

!Naargelang de licentie die u heeft, heeft u toegang tot geen, minder of meerdere filteropties in het overzicht van de punten.

• filtericoon.png Door links op dit icoontje te klikken, kan u kiezen welke punten u wilt zien: de open/ actieve punten, de punten die in To Do staan, de punten die de status Gedaan hebben, de punten die gemarkeerd zijn als belangrijk en de gearchiveerde punten.

Zoekbalk

• Verder kan u ook op de zoekbalk klikken en data invoeren of op het pijltje rechts in de zoekbalk klikken, om uw filters in te stellen.

Stel dat u bijvoorbeeld uw punten wilt terugvinden die zich momenteel in lopende bevinden:

• Klik op het klein driehoekje rechts in de zoekbalk.
  • Selecteer het criteria waaraan uw filter moet voldoen.
  • Verander de zoekregel van "bevat" naar "in".
  • Vink de nodige elementen aan.
  • Klik hierna op Toevoegen rechts om de aangegeven filter te onthouden.
  • Indien u dit niet aangeeft, dan filtert de app automatisch op "Alles", dus toont de app de punten die "secu" bevatten in een eenderd welk gegeven van het punt.
  • Het specifiek aangeven van de data die u zoekt, maakt het filteren uiteraard nauwkeuriger.

U kan hierna nog andere filters invoeren op dezelfde wijze, en op die manier op meerdere gegevens tegelijk filteren.

U kan de filter(-s) ook altijd verwijderen door op het kruisje te klikken bovenaan rechts.