Versie van een document toevoegen

Lola Ricca -

U kan een versie aan een document toevoegen dat u voordien geüpload heeft.

Indien u administrator bent in het project gaat dit zonder dat u de auteur (uploader) van het document dient te zijn.

Belangrijk: De X en Y coördinaten dienen overeen te komen met de oorspronkelijke versie. Bij het invoeren van een nieuwe planversie, worden de pinnen (punten) weergegeven op de nieuwe versie. Indien de nieuwe versie andere afmetingen heeft, zullen de punten helemaal verkeerd weergegeven worden. De punten onthouden de plaats waar ze zich op de oorspronkelijke versie bevonden.

• Om een versie toe te voegen, dient u op de documentlijn te klikken

• Om hierna onderaan rechts op de rode + knop te gaan met uw cursor en te klikken op het icoontje dat dan tevoorschijn komt, om een versie toe te voegen aan het document.

• Dit kadertje komt dan tevoorschijn, waar u op Zoeken kan klikken, om een document uit uw bureaublad in te voeren als volgende versie van het document.

• Nadat u het bestand heeft ingevoerd, zal u links in plaats van 1/1 - 2/2 weergegeven zien. Dit wilt dus zeggen dat er twee versies van het document bestaan.

Versie van het plan bekijken:

• Wanneer u dubbelklikt op het document wordt deze in het groot geopend. U kunt dan op het pijltje klikken dat naar beneden wijst om alle versies van het document te bekijken.

• Klik uiteindelijk op de versie die u wilt bekijken.