Punten archiveren / ontarchiveren

Lola Ricca -

Nadat punten meerdere keren werden besproken en werden afgehandeld, kunnen deze gearchiveerd worden door de verantwoordelijken en administrators van de lijst.

Dit wil zeggen dat de punten als inactief worden beschouwd.

Om dit te doen zou u:

1. Het project moeten selecteren
  2. De lijst selecteren
  3. Om hierna naar de punten van de lijst te gaan
  4. U kan de punten die u wilt archiveren hierna één voor één selecteren of u kan ze allemaal selecteren door het vakje naast het punt aan te vinken en SHIFT ingedrukt te houden en het laatste vakje van het laatste punt aan te vinken zodat alle punten hiertussen + het eerste en het laatste aangevinkt zijn.
  5. Om uiteindelijk om het folder icoontje + pijltje die naar beneden wijst te klikken
  6. U zou dan gewoon nog uw actie moeten bevestigen
  7. De punten zijn degelijk gearchiveerd u kan hierna een refresh doen bovenaan rechts, om enkel de open punten te zien.

Om de punten te ontarchiveren, dus opnieuw actief te maken zou u:

1. In de punten van de lijst bovenaan zou u op dit icoontje moeten klikken icoontje.png
  2. Dan kan u kiezen om de gearchiveerde punten te zien
  3. Deze worden dan in het lichtgrijs en cursief weergegeven
  4. U kan de punten die u terug actief wilt maken hierna één voor één selecteren of u kan ze allemaal selecteren door het vakje naast het punt aan te vinken en SHIFT ingedrukt te houden en het laatste vakje van het laatste punt aan te vinken zodat alle punten hiertussen + het eerste en het laatste aangevinkt zijn.
  5. U zou dan gewoon nog uw actie moeten bevestigen