Project aanmaken in APROPLAN

Lola Ricca -

Het aanmaken van een goede projectstructuur is van uiterst belang om tijd te besparen achteraf.

Men kan projecten aanmaken vanuit de Android- en iOS-applicatie, maar we raden u aan om een project aan te maken vanuit de webapplicatie waarin u ook de categorieën, lokalen en statussen kan aanpassen.

Afhankelijk van de licentie die u heeft, heeft u toegang tot meer of minder functionaliteiten in het project.

In het projectenscherm kan u een project aanmaken in enkele stappen die hieronder worden beschreven:

• Klik op de Screen_Shot_2017-06-27_at_15.40.10.png om een nieuw project aan te maken
  • Om hier de algemene informaties van het project te kunnen invullen. (Naam, code, adres,...)

• Voeg alle basisinformatie van het project in zoals:

- De naam en de code van het project (verplichte velden).

- De start- en einddatum van het project

- Het adres van de werf

- Het logo van het project

Deze gegevens zullen zichtbaar zijn in de verslagen die achteraf worden aangemaakt.

• Sla uw ingevoerde gegevens op, door te klikken op de knop Opslaan Screen_Shot_2017-06-27_at_15.44.45.png

Eenmaal dat u uw project heeft aangemaakt, kan u nog de volgende gegevens invullen:

• In de tab Categorieën kan u alle categorieën, subcategorieën, onderwerpen en beschrijvingen van het project toevoegen en achteraf bewerken aan de hand van het potlood icoon potlood.png

U kan uw categorieën manueel invoeren, importeren vanuit Excel of vanuit een ander project.

• U kan uw lokalenlijst toevoegen door te klikken op Lokalen

U kan uw lokalen manueel invoeren of importeren vanuit Excel of vanuit een ander project.

• U kan de statussen van uw project aanmaken en personaliseren door te klikken op Statussen

U kan uw statussen manueel invoeren of importeren vanuit een ander project.

Opmerking: U kan meer informatie omtrent de personalisatie van de categorieën/subcategoriën, lokalen en statussen terugvinden in de gedetailleerde F.A.Q hieromtrent.