Verwijder een deelnemer

Lola Ricca -

Om een deelnemer te verwijderen uit deze lijst moet u enkele regels volgen :

• Een deelnemer mag alleen verwijderd worden door de persoon die hem uitgenodigt heeft of door de persoon die de uitgenodigde uitgenodigt heeft of door de administrator van het project, die alle rechten heeft.

• Bovendien mag de deelbemer u wilt verwijderen niet gelinkt zijn aan een lijst, punt, document en categorie. Idnien dit het geval is zal er een foutmelding tevoorschijn komen.

Om een deelnemer te verwijderen zou u:

• Ga naar de sectie deelnemers van het volledig project.

• Ga met uw cursor over de sectie  deelnemers. Klik hiervoor om dit icoontje Capture_d__cran_2017-07-11___16.15.16.png bovenana rechts van uw scherm en klik dan op verwijderen.