Verwijder/ archiveer een project

Lola Ricca -

Het project kan enkel verwijderd worden als er geen informatie aan gelinkt is. Geen document, geen foto, geen opmerking, geen deelnemer, geen lijst.

Maar wanneer een project afgewerkt is, kan u het archiveren, hetgeen betekent dat het niet meer weergegeven wordt in de lijst met actieve projecten, maar het is ook niet volledig verwijderd.

U kan het steeds terug oproepen om informatie terug te vinden.

 

Hieronder de iconen om het project te archiveren/ verwijderen:

 

 Screen_Shot_2017-07-03_at_14.35.13.pngScreen_Shot_2017-07-03_at_14.35.33.png

 

Tip :

  • De functie verwijderen van een project is enkel geldig vanaf het moment dat er GEEN lijst, punt of andere elementen werden aangemaakt. Vermits een lijst enkel gearchiveerd kan worden.
  • Enkel de auteur of de admin van een project kan een project verwijderen of archiveren.

 

 

  • U zal uw gearchiveerde projecten terugvinden door gebruik te maken van de filter op de projecten per inactieve projecten. Dit vindt u terug door op het sorteer icoontje te klikken bovenaan links.

 

Screen_Shot_2017-07-03_at_14.52.33.png

 

 
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk