Deelnemers toevoegen in een lijst

Clément Steuve -

Wilt u één of meerdere deelnemers toevoegen in uw lijst, zodat deze toegang hebben tot uw punten, documenten en rapporten? Dan heeft u 2 mogelijkheden :

De snelle manier, als u wenst om meerdere deelnemers toe te voegen op verschillende lijsten van het project:

1) Open het volledig project (zwarte balk)

2) Ga naar de deelnemers van het project

3) Klik op BEHEER rechts bovenaan (koffer icoontje)

4) Klik op de tab TOEGANGSRECHTEN LIJST

5) Een tabel wordt afgebeeld, iedere kolom stelt de deelnemers voor en iedere lijn stelt een lijst voor

6) Klik op WIJZIGEN (potlood icoontje)

7) Geef een deelnemer die u wenst toe te voegen toegangsrecht in een lijst. Hij zal dan automatisch worden toegevoegd met het gewenste toegangsrecht.

8 ) Daarna moet u enkel nog klikken op OPSLAAN

De simpele manier, vooral gebruikt wanneer u nu en dan een gebruiker moet toevoegen in een lijst:

1) Klik op uw lijst

2) Ga naar de deelnemers in uw lijst door op deze optie te klikken : Screen_Shot_2017-08-31_at_11.27.49.png

3) Hier klikt u rechts onderaan op Toevoegen , om een deelnemer toe te voegen

4) Nu kan u een deelnemer van het project selecteren die u wenst toe te voegen aan de lijst en dan moet u op IMPORTEREN klikken. Of het e-mailadres invullen van de deelnemer die u wenst toe te voegen en dan op TOEVOEGEN klikken.