Formulieren - Algemeen overzicht

Christophe Sturbois -

Formulieren stellen u in staat om checklijsten te maken en informatie op een gestructureerde manier op te nemen met behulp van formulieren, offline of online. U hoeft niet meer veel formulieren op papier mee te brengen en ze naar het kantoor te scannen.

Ze zijn altijd bij jou; haal het tevoorschijn, vul het in en deel het.

Ze zijn verdeeld in 3 categorieën: Veiligheid, Kwaliteit en Milieu.

Als admin of verantwoordelijke in uw project / lijst kunt u formulieren maken uit sjablonen.

U moet hiervoor:

• het Excel-bestand invullen door hier te klikken
  • stuur dit bestand naar uw Customer Success Manager zodat hij sjablonen kan aanmaken

Op dit moment kunnen formulieren alleen op iPads worden aangemaakt, beheerd en ingevuld.

U kan ze exporteren naar excel-bestande n vanuit onze web-applicatie.

Alle personen die tot hetzelfde bedrijf als u behoren (buiten onderaannemers), kunnen deze formulieren bekijken (als ze uitgenodigd zijn in het project / de lijst)

Alleen de toegewezen persoon van het formulier kan het invullen en afronden.

Wanneer het formulier is afgerond, wordt een rapport in PDF gemaakt en toegevoegd aan de lijst met documenten van uw project / lijst.

Met formulieren kunt u:

• Voeg formulieren aan tekeningen of plannen samen met punten om alles in één oogopslag te hebben
  • krijg informatie of controleer de huidige status op een gestructureerde manier tijdens verschillende soorten bezoeken
    • Audits, Inspecties, Incidentrapporten
    • Kwaliteit en Milieu (QHSE) problemen
    • Gezondheids- en veiligheidsincidenten of trainingsmateriaal (toolbox)
    • Intern werkorder proces
    • Walk Downs, werf dagboek, inventaris
    • Overhandiging met klanten
    • Maak taken om op te volgen probleem op te lossen tijdens de inspectie