Hoe een Formulier invullen / voltooien

Christophe Sturbois -

Om een Formulier in te vullen, moet u op de knop "Vul Formulier In" onderaan uw scherm drukken.

Dit zal een nieuwe pagina openen met de vragen die betrekking hebben op uw formulier.

Opgelet: Alleen de toegewezen persoon ziet deze knop en kan het formulier invullen.

Wanneer u naast een vraag op  image__9__png.png   klikt, kunt u een punt maken die verband houdt met deze vraag, als u over de nodige toegangsrechten beschikt.

U kunt ook een bestaand punt gerelateerd aan een vraag bewerken.

Nadat u alle vragen in uw formulier hebt voltooid, kunt u deze markeren als klaar door op de knop "Markeren als voltooid" onderaan te klikken. Dit zal een nieuw venster openen waar u kunt kiezen om uw formulier te delen of om het op te slaan.
Als u het deelt, wordt het ook opgeslagen.

Door te klikken op "VOORBEELD VAN UW VERSLAG" kunt u ook het voorbeeld van uw rapport zien.

In het hoofdscherm waar je formulieren worden weergegeven, kunt u ook de punten zien die betrekking hebben op uw formulier door op Punten (rechterkant) te klikken.