Vergelijk versies van een document op iPad

Eveline -

Als u beschikt over meerdere versies van een document, kan het opzoeken van de verschillen heel snel een verspilling van tijd worden.

De functie vergelijk de versies van een document op de iPad zal u hiermee helpen.

Let op : Zoals eerder aangegeven in F.A.Q voeg versies aan een document toe : Wat van belang is, is dat de verschillende versies van het document dezelfde oorsprong van het punt behouden. Ofanders zal het vergelijken van de plannen niet lukken. Daarbij is het ook belangrijk dat de afmeetingen gelijk zijn aan elkaar( voorbeeld: 1150mmx850mm).

Vergelijk de verschillende versies van een document op iPad :

• Selecteer en geef het document met de verschillende versies weer.
  • Klik op vergelijk.

• Selecteer de versies die u wilt vergelijken.
  • En klik op het groen potloodje om de verschillen aan te duiden.

« Voeg versies toe aan een document Vergelijk versies van een document op de web applicatie »