Wijzig een document

Eveline -

U kan een document wijzigen door gebruik te maken van de functie wijzig de document gegevens.

Opgelet : Het document mag gewijzigd worden door de auteur / uploader van het document indien hij tenminste manager is in het project. Daarnaast mag de administrator deze informatie ook wijzigen

(administrator mag alles gegevens wijzigen / verwijderen en archiveren ookal is hij hier de auteur niet van).

• Selecteer het document en klik op wijzig de gegevens van het document.

De wijzigingen die u kan aanbrengen aan een document :

• Toevoegen van een bronbestand aan een PDF.
  • Titel van het document.
  • De referenties.
  • Het onderwerp.

De rotatie en de zoom kan u aanpassen wanneer u het document opent. Wanneer u het document sluit wordt deze opgeslagen.

Opgelet :

De rotatie van het document wordt niet opgeslagen binnen iOS. De iPad zal de PDF nog steeds weergeven zoals het opgeladen is.

Wanneer men een document met verschillende versies roteert, worden alle versies op dezelfde manier weergegeven.

« Informatie over het document Verwijder of archiveer een document »