Documenten vooropladen om ze gemakkelijk te kunnen gebruiken op de werf >< Unload

Eveline -

Om toegang te krijgen tot de documenten (plannen, foto’s, enz.) als het Wi-Fi netwerk en het 3G netwerk niet beschikbaar zijn, is het mogelijk om het document op het lokaal geheugen van uw applicatie op te laden op uw iPad.

Wij raden u aan om dit vroegtijdig op te laden op uw ipad. Het kan zijn dat het enige tijd in beslag neemt, maar gelang de internetverbinding, het aantal versies en de precisie (details) van het document.

Selecteer de documenten (één of meerdere) en kies daarna  vooropladen.

U kan het opladen van één of meerdere documenten volgen door een cirkel te zien evolueren tijdens het oplaadproces van het bestand.

Eenmaal het document (plan / foto) opgeladen is, wordt er een groen icoontje weergegeven op het document.

U kan verschillende documenten tegelijkertijd vooropladen door te likken op dit icoon :

Selecteer de documenten die u wenst voor op te laden en klik op vooropladen, het document wordt dan in het geheugen van de ipad opgeslagen.

Het is ook mogelijk om één of meerdere documenten van het geheugen van uw ipad te verwijderen door op unload te klikken.

Opmerking: de functie is enkel beschikbaar op Enterprise-licenties.

« Folderweergave van de documenten of weergave door miniaturen Download een document »