Enkele basisconcepten

Eveline -

Een bouwproject is een heel complex model, in dewelke meerdere personen éénzelfde objectief hebben: een bouwproject op een optimale manier afronden, zodat dit binnen de overeengekomen termijn gebeurt.

Samenwerken met verschillende ploegen op éénzelfde project is niet zo gemakkelijk. Om de groepswerk te vergemakkelijken, zou het mogelijk moeten zijn om alle informatie te centraliseren en  beschikbaar te maken,  aan iedereen die op hetzelfde project werkt.

 

 

Wat is een punt ?

Een punt stelt alle soorten aantekeningen voor dat gemaakt worden, omtrent een bouwproject. Hij kan verbonden zijn aan een plan en gedocumenteerd worden met foto's.

 

De punten worden  automatisch publiek weergegeven en zichtbaar voor iedereen. (Behalve voor de degene dat een entrepise licentie heeft, die zijn punten in zijn privé puntenlijst aanmaakt als default).

 

De symboliek is als volgt: 1 code + (punten) lijst + 1 punt nummer (Sequentieel).

 

Vanaf het moment dat u punten toevoegt in uw puntenlijst, zullen alle deelnemers die werden uitgenodigd in uw lijst uw punten kunnen zien.

(Als er geen enkele deelnemer werd uitgenodigd tot uw lijst zullen deze punten enkel zichtbaar zijn voor u.)

 

Wanneer u een puntenlijst wijzigt of aanmaakt, zal u de mogelijkheid krijgen om het type symbolische weergave van uw punten te beheren alsook een code per lijst toe te voegen.

 

 

 

Op die manier, zullen uw punten een gepersonaliseerde symboliek krijgen.

 

Zie hieronder de twee andere mogelijkheden om punten voor te stellen:

 

  • Project sequentie:

  • Occurence + Sequentieel:

 

 

  • Code + Sequentieel :

 

  • Code + Occurence + Sequentieel :

                                          

 

Een punt aanmaken op IOS »

 

Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk