Vergadering van de werf: werk verdelen

Eveline -

 

De architect heeft bijvoorbeeld een werfvergadering gedaan en heeft een tal van punten verzameld die moeten worden behandeld. Deze worden u toegewezen als ondernemer bijvoorbeeld.

U moet de punten herwerken van de architect, dat u toegewezen werd,  zodat u deze kan uitdelen aan de verschillende onderaannemers, met dewelke u samenwerkt. Zonder een impact te hebben op de originele punten van de officiële lijst.

Als deelnemer (verantwoordelijk of niet) van de algemene vergadering, kan u deze punten gebruiken na, dat u ze gekopieerd heeft in u lijst met privé punten.

 

 Hiervoor :

 

  • Selecteer dus alle punten die u werden toegewezen (maak een filter) en kopieer deze punten naar uw nieuwe lijst met punten. (Eerst moet u deze nieuwe lijst aanmaken om dit te kunnen doen).

 

                             

Deze punten zijn nu gekopieerd in uw nieuwe lijst, en zullen ook altijd aanwezig zijn in de oorspronkelijke lijst van de architect.

                                                   

Stel nu dat u uw punten wenst te wijzigen en te delen met u collegas of onderaannemers. Dan moet u gewoon de  punten die u graag wilt wijzigen aanvinken en de deelnemers  uitnodigen waaraan u uw punten heeft toegewezen, in uw eigen lijst.

 

Zie hieronder, de lijst met uw deelnemers  die wordt terugenomen  in de puntenlijst.

Bovenaan rechts van het scherm ziet u de functie toevoegen (= deelnemer toevoegen)

 

 

U kan ook een pdf rapport opmaken op basis van die lijst (aan de hand van een filter / onderwerp verf of op de toegewezen persoon onderaannemer) om op die manier het werk te verdelen en te rangschikken per categorie, dat gebaseerd is op de functie van elke deelnemer.

 

 

 

 

« Dezelfde algemene punten gebruiken in al mijn vergaderingen Maak PDF (of Excel) puntenlijsten om te overhandigen aan de verantwoordelijken »

 

Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk