Druk het rapport af

Eveline -

Wanneer u alle punten gelijst hebt, kan u hiervan een rapport genereren en deze verzenden of overhandigen aan de betreffende belanghebbende.

Klik enkel op de printer bovenaan de pagina.

Om een voorbeeld van uw rapport te krijgen en te kijken hoe het rapport er zal uitzien, moet u op het vergrootglas drukken.

Opgelet : Het voorbeeld is beperkt tot 50 punten.

Video: afdrukopties verslag:

https://www.youtube.com/watch?v=Btu3XYoXFnI&feature=youtu.be

• Selecteer een groep per veld om uw punten te rangschikken volgens opmaakdatum, punchlist en de verantwoordelijke persoon enz.
  • Selecteer de secties die u zou willen afdrukken in het rapport.

De lijst met punten :

• De plannen in A4 formaat
  • Details: elk punt is gedetailleerd en alle plannen/foto’s worden eronder afgedrukt.

Tip:  Als u een Excel document wilt genereren met alle data van de punten (behalve de foto’s), duid dan de voeg het Exel document sectie aan.

U kan het rapport ofwel opslaan, ofwel via mail verzenden.

In beide gevallen zal het gegenereerde rapport opgeslagen worden binnen de sectie verslag / documenten die zichh in uw puntenlijst bevindt in AproPLAN.

Wanneer u drukt op verzenden via mail, dan zal het volgende venster openen.

• Vul deze in en stuur die door via mail.

« Mijn punten filteren Bespreek de punten voor ze toe te voegen aan een vergadering »