Documenten uploaden met SAFARI/MAC

Eveline -

Opdat SAFARI en AproPLAN (Silverlight)  compatibel zouden zijn, moet u een SAFARI parameter anders instellen. Volg hiervoor de beschrijving hieronder:

• Aanloggen op AproPLAN.
  • Vanuit Safari, open het menu "Safari\Preferences".
  • Klik op  "Security".S.png
  • Klik dan op de knop "Manage Website Settings..."
    -> er komt een pop-up tevoorschijn.
  • Scroll in deze pop-up en klik op "Silverlight" in de lijst aan de linker kant.

• Selecteer dan "UNSAFE MODE" in de dropdown, rechts.
  • Klik nu op "Trust" in het bevestigingsscherm.
  • Safari terug opstarten en u zou nu opnieuw document op APROPLAN kunnen uploaden.

« Hoe moet ik mijn Silverlight Cache leegmaken? AproPLAN openen met IE en Windows 8 »