Definieer de Lokalen

Eveline -

Wanneer u de lokalen defineert zal u 4 opties krijgen :

• Terug naar de punten.
  • Wijzigen.
  • Importeer vanuit Excel.
  • Importeer een structuur vanuit een ander project.

De functie wijzigen geeft de mogelijkheid om lokalen toe te voegen van niveau 1 als lokalen van niveau 2

Hiervoor moet u klikken op:

• Voeg lokalen toe niveau 1. Voer een code in + een naam.
  • Voeg lokalen toe niveau 2. Voer een code + een naam.

De functie opslaan beneden rechts van de lijst, biedt de mogelijkheid om alle aangemaakte lokalen op te slaan.

De functie toevoegen vanuit Excel geeft u de mogelijkheid om een gepersonaliseerde lijst te gebruiken vanuit Excel als .Xls bestand.

De functie importeer een structuur vanuit een project  wordt gebruikt om een reeds aangemaakte structuur van een ander project over te nemen.

Selecteer het gewenste project, vink de lokalen aan van de niveau 1 en 2 aan die u daarna gaat terug nemen en valideer met de functie ok.

De functie annuleren, zal u de mogelijkheid geven om de kader te sluiten zonder enige wijziging aan te brengen aan uw structuur.

« Definieer de Lijsten, Items en Onderwerpen Definieer de statussen van de opmerking »