Het project verwijderen / archiveren

Eveline -

Het project kan enkel verwijderd worden als er geen informatie aan gelinkt is. Geen document, geen foto, geen opmerking, geen deelnemer, geen lijst.

Maar wanneer een project afgewerkt is, kan u het archiveren, hetgeen betekent dat het niet meer weergegeven wordt in de lijst met actieve projecten, maar het is ook niet volledig verwijderd.

U kan het steeds terug oproepen om informatie terug te vinden.

 

Hieronder de iconen om te archiveren/ verwijderen van het project :

 

 

 

Tip :

  • De functie verwijderen van een project is enkel geldig vanaf het moment dat er GEEN lijst, punt of andere elementen werden aangemaakt. 
  • Enkel de auteur of de admin van een project kan een project verwijderen of archiveren.

 

 

  • U zal uw gearchiveerde projecten terugvinden door gebruik te maken van de filter op de projcten per inactieve projecten. Dit vindt u terug in de kleine rechtse menu bovenaan.

 

 

 

 

« Het project wijzigen Toegangsrechten van het project »
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk