Verwijder een deelnemer

Eveline -

U kan makkelijk een deelnemer selecteren en hem verwijderen uit de lijst.

Hiervoor :

• Selecteer de menu deelnemers zien van het volledig project.

• Kies in de lijst de deelnemer en maak gebruik van de functie verwijderen.

Om een deelnemer te verwijderen uit deze lijst moet u enkele regels volgen :

• Een deelnemer mag alleen verwijderd worden door de persoon die hem uitgenodigt heeft of door de persoon die de uitgenodigde uitgenodigt heeft of door de administrator van het project, die alle rechten heeft.

• Bovendien mag de deelnemer die u wenst te verwijderen niet gelinkt zijn aan een lijst of een punt. Indien dit toch het geval is, dan zal een foutmelding weergegeven worden.

« Handtekening maken op iPad