Project verslag vs. Lijst verslag

Lola Ricca -

Men kan een verslag genereren vanuit het Volledige Project (zwarte kader),

of vanuit een lijst (groene kader).

Het volledige project:

1) Selecteer alle punten (bovenste vakje aanvinken) of selecteer enkele punten naar keuze.

2) Klik hierna bovenaan rechts op  de functie afdrukken

3) Kies hier uw lay-out opties

4) Klik op opslaan of verzenden per mail

5) U kan uw verslag terugvinden in de sectie Mijn verslagen

Lijst:

Enkel de lijst verantwoordelijke en de lijst Admin heeft het recht om een verslag op te maken vanuit de lijst, de andere deelnemers kunnen een verslag maken van de punten uit de lijst, vanuit het volledige project, zie hierboven.

1) Selecteer uw punten in één van uw lijsten

2) Klik hierna bovenaan rechts op de functie afdrukken

3) Kies hier uw lay-out opties

4) Klik op oplsaan of verzenden per mail

5) U kan uw verslag terugvinden door op het wieltje te klikken op de thumbnail van uw lijst (instellingen).

6) En door hierna op de functie bovenaan rechts PDF te klikken.

« Hoofding en voetnoot van het verslag