Wat kan ik van mijn vorig project opnieuw gebruiken in mijn nieuw project?

Eveline -

Bij het aanmaken van een nieuw project kan u instellingen van een vorig project makkelijk overnemen.

- De boomstructuur met dossiers

- De categorieën

- De statussen

- De lokalen

Wat niet gekopieerd kan worden, is:

- De deelnemers, met hun toegangsrechten en linken

- De documenten

- De punten

- De lijsten

Om instellingen van een vorig project te kopiëren:

1. maak een project aan door op de + te klikken , vul de algemene info van het project in en sla op.

2. Ga naar Categorieën

en klik op  "Importeer structuur vanuit een ander project "

De pop-up opent, selecteer eerst de code van het project dat u als referentie neemt , en vink dan alles aan.

Klik op OK , en alles wordt toegevoegd wanneer u op OPSLAAN klikt

3. Lokalen

en klik op  "Importeer structuur vanuit een ander project "

De pop-up opent, selecteer eerst de code van het project dat u als referentie neemt , en vink dan alles aan.

Klik op OK , en alles wordt toegevoegd wanneer u op OPSLAAN klikt

4. De Statussen

en klik op  "Importeer structuur vanuit een ander project "

De pop-up opent, selecteer eerst de code van het project dat u als referentie neemt.

Klik op OK , en alles wordt toegevoegd wanneer u op OPSLAAN klikt

Sla dan alles op , en ga terug naar het hoofdmenu

5. Ga naar het volledige project (Zwarte rechthoek)

En dan naar documenten van het project

Onder "Mappen acties" , kan u "Importeer projectstructuur" kiezen

Selecteer een referentie project en klik op IMPORTEREN

De documenten structuur wordt dan geïmporteerd in uw nieuw project.