Internet Explorer blokkeert AproPLAN. Wat moet ik doen?

Eveline -

U heeft altijd met IE op AproPLAN gewerkt, maar opeens werkt het niet meer.

IE blokkeert AproPLAN , na het wijzigen van de naam van het document bijv.

De oplossing is : Binnen Internet Explorer "https://app.aproplan.com" toevoegen aan de te vertrouwen websites.

Hiervoor zou u volgende stappen moeten volgen:

1) Klik bovenaan rechts op het klein wieltje

2) Om in de menu die tevoorschijn komt te klikken op "Internet opties"

3) Er komt hierna een kader tevoorschijn waar u op "Privacy" (veiligheid) (derde tab) zou moeten klikken

4) Hierna zou u op "Settings" moeten klikken naast "Turn on Pop-blocker.

5) Bij het scherm die hier tevoorschijn komt zou u de APROPLAN URL (app.aproplan.com) moeten invoeren om hierna te klikken op "Add" (toevoegen) rechts.