Documenten vooropladen / ontladen op uw toestel

Lola Ricca -

Om toegang te hebben to uw documenten ( plannen, foto's enz.) zonder een verbinding tot een WI-Fi netwerk of toegang tot een 3G of 4g netwerk, is het mogelijk om de documenten te vooropladen op het lokale geheugen van uw toestel.

De onderstaande uitleg geldt voor zowel Android als iOS toestellen. De printscreens komen van een iOS toestel.

Noteer: Deze functie is enkel beschikbaar voor de gebruikers met een Enterprise licentie.

Hoe moet ik plannen vooropladen ?

Ga naar de sectie documenten van het volledig project

Selecteer de documenten die u wilt vooropladen

1) Druk 2 seconden op een miniatuur zodat er een groen vinkje weergegeven worden op het miniatuur.

2) Hierna kan u de andere gemakkelijk aanvinken, door ze gewoon aan te tikken.

Document(en) vooropladen

3) Klik hierna bovenaan rechts op het 3 punt icoon, om te klikken op Vooropladen.

4) Er komt een synchronisatiewolkje  tevoorschijn op de gekozen miniaturen, waarop u de vooruitgang kan volgen.

5) Eénmaal deze wolkjes veranderen naar een groen , wil dit zeggen dat ze goed vooropgeladen zijn en offline gebruikt kunnen worden.

Document ontladen

Om een document te ontladen, zou u dezelfde stappen moeten volgen als hierboven omschreven, maar in plaats van op Opladen te klikken zou u op Ontladen moeten klikken.